-->

РЕБИЋ ПОЗВАО МОСТАРЦЕ У БЕОГРАДУ: ДАТИ ПОДРШКУ МИЛИВОЈЕВИЋУ И ЛИСТИ “ОСТАЈТЕ ОВДЈЕ“

24 novembar 2020

Предсједник Удружења Мостараца у Београду Благоје Ребић изразио је подршку носиоцу Листе “Остајте овдје-Заједно за наш Мостар“ др Велибору Миливојевићу и позвао Мостарце који су се регистровали за гласање путем поште да гласају и подрже Миливојевића и листу “Остајте овдје“.

Ребић се састао с Миливојевићем с којим је разговарао о изборној кампањи и могућности да Листа “Остајте овдје“ уђе у Градско вијеће Мостара, те да Срби тако по први пут имају своје легитимен представнике.

“Мислим да је ове године урађено доста посла у кампањи регистрације бирача и Удружење Мостараца је доста помагало. Неким људима смо помогли да се пријаве, неки су то учини сами“, казао је Ребић.

Велики број људи који су се пријавили је и одбијен у Централној изборној јединици и што ће сигурно значајно оштетити Листу “Остајте овдје – Заједно за наш Мостар“.

Ипак, значајан број је и регистрован и ових дана добијају гласачке листиће. Стога Ребић савјетује да се приступи одговорно, да се гласачки листићи правилно попуне и врате препоручено поштом на адресу Централне изборне комисије.

“Наша сугестија је била да се мора бити јединствено да би се дошло до циља и данас смо на тим ставовима. На челу листе имамо човјека који има висок степен образовања и културе. Миливојевић је млада комплетна личност којој треба пружити. Он хоће и може и има нашу подршку“, нагласио је Ребић.

Он напомиње да Удружење Мостараца у Београду са великим интересовањем прати сва дешавања у свом граду и да су увијек спремни да помогну.

Миливојевић се захвалио Ребићу и Удружењу Мостараца на помоћи који су пружили током регистарције бирача, те израззи наду да ће убудуће везе овог Удружења са Мостаром бити још јаче и да ће успоставити боља и активнија сарадња.

ТОП ПОРТАЛ

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520