-->

САОПШТЕЊЕ ИЗ ФК „ВЕЛЕЖ“: БОРАЦ ИСПРАЋЕН ДОМАЋИНСКИ ИЗ НЕВЕСИЊА

31 mart 2024

Фудбалски клуб „Вележ“ издао је саопштење за јавност у којем демантује информације које је синоћ објавио портал Спорт ДЦ везане за наводну „нефудбалску одмазду“ након првенствене утакмице Вележ – Борац (КД). Из невесињског клуба су саопштили да оно што је написано нема везе са истином, наглашавајући да је Борац испраћен домаћински из Невесиња.

Саопштење ФК „Вележ“:

Теже од заслуженог пораза у јучерашњем мечу, пала нам је информација коју је објавио синоћ портал Спорт ДЦ а односи се, на како је наведено, „нефудбалску одмазду“. Искрено се надамо да је ријеч о произвољном тумачењу појединаца, а не званичном иступу Борца из Козарске Дубице јер оно што је објављено и написано нема никакве везе са истином ни са здравим разумом.

У писању је наведено да су фудбалери Борца „једва живу главу извукли“, да су Невесиње напустили без туширања, ланч пакета и уз пратњу полиције. Гостујућа екипа није добила нити један звиждук са трибина, поготово не било шта из онога што је наведено у писању како се наводи „коментара из аутобуса“. Све што је било по правилнику гости су добили. Борац је дошао дан раније у Невесиње, угошћен како то нама и приличи – домаћински, а по завршетку утакмице обезбијеђен им је и ланч пакет по кога нису уопште ни дошли, а да нас о томе нису ни обавијестили. Како смо организовали меч свједочи и то, да нити једну ријеч замјерке, већ само похвале, за наше гостопримство нису имали ни делегат, ни судијска четворка нити контролор утакмице. Екипа „Борца“ је дочекана и испраћена домаћински како ми то у Невесињу увијек радимо.

Побједа Борца против Вележа је чиста као суза и на томе смо им честитали, али оно што је услиједило послије утакмице не служи на част ономе ко је написао нити ономе ко је то рекао.

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520