-->

У НЕВЕСИЊУ ОДРЖАНА ПРЕДИЗБОРНА ТРИБИНА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ

16 oktobar 2020

Под слоганом „Ударнички за народ „ у Невесињу је вечерас Социјалистичка партија представила одборничку листу и програм за новембарске изборе.

Социјалисти су поручили да имају листу часних, вриједних и поштених људи који заслужују повјерење грађана. Позвали су бираче да подрже заједничког коалиционог кандидата за начелника Миленка Авдаловића.

 

SP 2

Лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да су заједно са партнерима у локалној власти и Владом РС у протекле четири године у Невесињу урадили више важних пројеката и да на основу тих резултата очекују повјерење грађана. Говорећи о плановима за наредни период, Ђокић је нагласио да ће кадрови социјалиста дати допринос економском развоју Невесиња, посебно у енергетском сектору. Он је најавио да ће почетком наредног мјесеца почети реализација пројекта вјетроелектране „Гребак“ вриједног 80 милиона еура.

− Циљ нам је да радимо много више, поштујемо принцип социјалне правде, подстичемо наталитет и развијамо нашу Републику Српску − закључио је Ђокић.

SP 4

Носилац одборничке листе и предсједник Општинског одбора СП Огњен Куљић рекао је да социјалисти у Невесињу традиционално имају добре резултате.

− С обзиром да имамо листу квалитетних и образованих људи који су се већ доказали у својим пословима у најмању руку очекујемо да поновимо резултат са прошлих избора – поручио је Куљић. Он је додао да је потпуно природна коалиција са СНСД-ом како на локалу, тако и на републичком нивоу.

Предсједник Извршног одбора СП Слободан Протић најавио је да ће социјалисти дјеловати у складу са слоганом – ударнички, снажно и без дилеме. Одборничку листу је оцијенио као спој младости и искуства.

SP 5

Заједнички кандидат за начелника Миленко Авдаловић за социјалисте је рекао да су били највернији коалициони партнер у протекле четири године

− Очекујемо да нам грађани продуже повјерење што би гарантовало још издашнију помоћ Владе РС за започете и планиране пројекте− истакао је Авдаловић. Он је изразио наду да ће са завршетком два велика енергетска пројекта – ХЕ „Дабар“ и вјетроелектрана Гребак, Невесиње ући у ред развијених локалних заједница Српске.

SP 3

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520