SJ TheDaily - шаблон joomla Форекс

Nevesinje

Финалисткиње избора Мис БиХ за Мис свијета међу којима је и Невесињка Кристина Каришик отпутовале су у Турску гдје се одржавају припреме за ову гламурозну  манифестацију.

Док дјевојке одбројавају дане до финала и врше своје посљедње припреме почело је гласање за Мис интернета.

 Ласкаву титулу понијеће дјевојка која има највише лајкова на својој фотографији. Да би глас био важећи потребно је лајковати странице Мис БиХ за Мис свијета и страницу „ABC models“ нa Фејсбуку и запратити страницу на Инстанграму „Abc models mgmt international“. Гласање је отворено до 1. октобра.

Kristina 11

Kristina 2

У Невесињу је данас почело уређење Улице Цара Душана и изградња кружног тока на Тргу Алексе Шантића. Планом реконструкције улице предвиђена је замјена водоводне и канализационе мреже, телефонских и електро инсталација, санација коловозних трака, уређење тротоара и паркинг мјеста. Кружни ток ће на модеран начин регулисати саобраћај на магистралном путу и приступним саобраћајницама.

Cara Dusana 12

Начелник општине Миленко Авдаловић  подсјећа да  Јавно предузеће  „Водовод“ радове обавља  у склопу редовног одржавања водоводне мреже, а цијеви и сав поребан материјал у вриједности од 70. 000 КМ обезбиједила је Општина Невесиње.

Хидроелектране на Требишњици (ХЕТ) обезбиједиле су машине за резање асфалта и копање, а „Невесињепутеви“ ће у оквиру редовног одржавања саобраћајница пресвлачити асфалт.

Начелник  Авдаловић  најавио је да се  затвара саобраћај  у улици  Цара Душана,   док ће се саобраћај у  лици Милоша Обилића одвијати  у два смјера.

Cara Dusana 13

Из  Одсјека за инспекцијске и комуналне послове  су  објавили да ће од сутра бити забрањено паркирање у Улицама Цара Душана и Милоша Обилића.

Због  најављених радова долазиће  до повремених прекида у водоснабдијевању потрошача у дијеловима улица Милоша Обилића, Цара Душана, Светозара Ћоровића, Вука Торовића, Пут Срба са Неретве и Омладинској улици.   Из ЈП „Водовод“ моле кориснике за разумијевање и поручују да ће пронаћи  начин како би  задовољили потребе у водоснабдијевању.

Осам младих Вележових атлетичара учествовало је на Међународном атлетском митингу у Читлуку који је очупио преко 600 такмичара из 17 клубова. У овако јакој конкуренцији Невесињци нису очекивали медаље, али су ипак жељели да присуствују великом атлетском скупу.

Најбољи утисак оставиле су бацачице кугле Ана Јонлија и Кристина Ботић које су као старије пионирке наступиле у јуниорској конкуренцији и заузеле пето, односно седмо мјесто.

Драган Чалија је такође трчао у старијој категорији и на 100 метара заузео седмо мјесто. Дарија Вујадиновић, Сара Пејичић, Ана Перовић  и Александар Ивковић трчали су са најмлађим  учесницима Атлетског митинга и остварили солидне пласмане.

Atletika Citluk 2

У посљедњој контролној утакмици пред почетак сезоне у Првој лиги РС рукометаши Херцеговине савладали су данас у Невесињу екипу Зрињски 2 резултатом 38:31.  Тренер Савчић је пробао све играче и сви су  показали  завидан труд и умијеће пред солидно испуњеном трибином.

Први састав Херцеговине је у првом полувремену добрим нападачким учинком стекао  солидну предност коју су јуниори у наставку успијевали да одржавају.

Најефикаснији играч сусрета био је Драговић са 12 голова. Чабрило и Ковачевић су се по шест пута уписали у стријелце.

Првенство у Првој лиги РС почиње наредном викенда. Већ у првом колу Невесињци ће имати тешко гостовање у Приједору.

rukomet k2

Rukomet k3

 

JU Centar za informisanje i kulturu
Radio Nevesinje

Kontakt info

Nemanjića b.b.,88280 Nevesinje
Republika Srpska

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: nevradio@teol.net

ID PDV

Matični broj: 01805053
Rj.suda: RU-1-264-00
ID broj : 4401396050004
PDV broj: 401396050004

Žiro Računi

5620080000299445 (NLB)
5520060001231184 (HYPO Alpe-Adria-bank)

Main Menu