-->

ФУДБАЛЕРИ И УПРАВА ВЕЛЕЖА НА ПРИЈЕМУ КОД НАЧЕЛНИКА

30 jun 2023

Начелник општине Миленко Авдаловић уприличио је данас пријем за управу и играче Фудбалског клуба „Вележ“. Најстарији невесињски спортски колектив послије четврт вијека вратио се у Прву лигу РС и жеља свих љубитеља фудбала у Невесињу је да у том рангу тачмичења и остане.

Клуб је добио подршку локалне управе у настојањима да постане стандардни прволигаш.

slika 2

Начелник општине Миленко Авдаловић честитао је играчима и руководству клуба на великом успјеху, нагласивши да је велика част играти у Првој лиги РС. Изразио је задовољство због сталног успона невесињског спорта и потврдио опредијељеност општинске управе да финансијски и на друге начине подржава рад клубова.

Подсјетио је да је Општина Невесиње са Фудбалским савезом РС потписала уговор о изградњи терена са вјештачком травом, истакавши да ће реализацијом овог пројекта бити заокружено уређење комплекса Градског стадиона и створени много бољи услови за рад свих селекција клуба.

Предсједник клуба Жарко Лакета захвалио се начелнику и општинској управи на пријему и подршци коју се пружали током сезоне. Најавио је да ће бити направљен финансијски и организациони план функционисања клуба у Првој лиги РС. Лакета је нагласио да наступ у овом рангу такмичења захтијева озбиљан рад играча, стручног штаба и читаве управе, али очекује да ће уз помоћ општине, спонзора и пријатеља клуба Вележ стасати у стандардног прволигаша.

Мијат Мишељић је као играч прије 26 година осјетио сласт играња у Првој лиги РС, а сада је то успио као тренер. Нагласио је да су играчи на терену показали квалитет, али да сада у вишем рангу морају још више бити посвећени тренинзима.

slika 3

Капитен и најстарији играч Вележа Милош Зуровац сматра да невесињска екипа као спој младих и искусних фудбалера неће играти само епизодну улогу у Првој лиги РС.

И остали играчи и чланови управе изразили су задовољство што су дио колектива који је остварио историјски успјех. Обећали су још већу посвећеност матичном клубу.

slika 4

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520