-->

У НЕВЕСИЊУ ОДРЖАНА ЈАВНА ТРИБИНА УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ

10 septembar 2018

У Спортској дворани „Невесињка“ вечерас је одржана јавна трибина Уједињене Српске на којој су представљени програмски принципи за октобарске изборе и кандидати ове странке из Изборне јединице девет.

Лидер странке Ненад Стевандић поручио је да изабрани представници из Републике Српске у институцијама БиХ треба да буду људи који се не могу уцијенити, поткупити и застрашити, наглашавајући да су то кандидати Уједињене Српске и њених коалиционих партнера.

Он је позвао становнике Невесиња да изађу на изборе и дају подршку листи младих, образованих и некомпромитованих људи из Уједињене Српске, те заједничким кандидатима за српског члана Предсједништва БиХ и предсједника РС Милораду Додику и Жељки Цвијановић. Стевандић је рекао да ће октобарски избори сачувати јединство српског народа и зауставити издајничку политику у Сарајеву.

– Превазилажење подјела на политичкој сцени омогућиће базирање на економију, реинтеграцију привреде и друштва и запошљавање у реалном сектору – истакао је Стевандић.

US 2

Носилац изборне листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици девет Мијат Шаровић рекао је да ова странка има школоване младе кадрове и истакнуте борце из Отаџбинског рата. Према његовим ријечима, окупила их је странка која је гарант опстанка Републике Српске.

Шаровић очекује један сигуран мандат Уједињене Српске из Изборне јединице девет и побједу Додика и Цвијановићеве.

US 3

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламента БиХ Сташа Кошарац коме Уједињена Српска даје подршку као заједничком кандидату из ове изборне јединице рекао је да ће патриотски блок обезбиједити јединство српског народа и омогућити да Република Српска у Сарајеву буде најјача.

– Милорад Додик као српски члан Предсједништва БиХ, Жељка Цвијановић као предсједник Републике Српске, већина у НС РС и снажна Влада РС биће гаранције да ћемо у Сарајеву моћи на најбољи начин штитити интересе Републике Српске – поручио је Кошарац.

На јавној трибини говорио је и предсједник Општинског одбора Уједињене Српске  Радмило Пудар и поједини кандидати са листе за Народну Скупштину РС.

US 4

US 5

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520