-->

СДС У НЕВЕСИЊУ ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ ПЕТРОВДАН

12 jul 2018

Општински одбор Српске демократске странке синоћ је у Ресторану „Стефан“ прославио крсну славу Петровдан.

Славским свечаностима присуствовали су предсједник и потпредсједник СДС-а Вукота Говедарица и Драган Ћузулан, министар у Савјету министара Мирко Шаровић, народни посланик др Бранко Бутулија, гости из сусједних херцеговачких општина, коалициони партнери, чланови и симпатизери странке.

Предсједник СДС-а и кандидат за предсједника РС на предстојећим изборима Вукота Говедарица у свом обраћању истакао је да је ово посебан Петровдан који долази у освит јако битних избора и за Републику Српску и за СДС.

– Водићемо најодговорнију српску националну политику, а Републику Српску заједно са нашим коалиционим партнерима вратићемо народу - рекао је Говедарица, додајући да побједа Младена Иванића као српског члана Предсједништва БиХ, гарантује стабилну РС, политику која неће бити конфликтна и сигуран глас патриотизма и разума.

Министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић нагласио је да је економски развој највећа брана у очувању стабилности РС.

Он је рекао да наша дјеца имају право да сањају своје снове, јер их нисмо школовали да би градили Њемачку, Аустрију и друге земље.

– Ми смо их школовали да овдје живе, раде, изграђују РС и то је основа наше политике за коју вјерујем да ће добити поршку у наредном периоду – поручио је Шаровић.

Предсједник Општинског одбора СДС – а Јован Васиљевић истакао је да Одбор у ову изборну годину улази јак и стабилан, са жељом да допринесе општој побједи на свим нивоима у Републици Српској, па и у БиХ.

Ту снагу посебно показују млади људи којих је у СДС – у све више, јер су препознали да заједно са нама могу остварити личне и политичке циљеве – додао је Васиљевић.

sds1

На приједлог мјесних одбора и Општинског одбора Невесиње, предсједник СДС Вукота Говедарица уручио је Петровданска признања истакнутим члановима странке.

Славски обред, полагање вијенаца код Спомен обиљежја на Гвозду и Тргу слободе биће обављени данас.

sds2

sds3

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520