-->

МИЛИВОЈЕВИЋ: ЛИСТА ИМА ПОДРШКУ СРПСКЕ И СРБИЈЕ

10 septembar 2020

Носилац листе "Остајте овдје - Заједно за наш Мостар" Велибор Миливојевић изјавио је Срни да ова јединствена листа има подршку Републике Српске и Србије и да очекује велику подршку Срба Мостара, али Мостараца у Србији, Црној Гори и иностранству.

Са листом "Остајте овдје - Заједно за наш Мостар" на локалним изборима у овом граду 20. децембра наступиће коалиција СНСД-а и СДС-а уз подршку свих српских удружења.

"Задовољство ми је да се постигло јединство око јединствене листе и мене као носиоца. Ови избори нису пресудни само за Мостар већ и за српску заједницу у Мостару зато ћемо се потрудити да први пут након рата Срби добију легитимне представнике у Градском вијећу Мостара", истакао је Миливојевић који је рођени Мостарац и љекар специјалиста хирург.

Он је додао да ће се Листа "Остајте овдје – Заједно за наш Мостар" залагати за интересе српског народа у Мостару, не угрожавајући био кога.

"Залажући се за интерес српског народа не желимо да угрожавамо било кога. Ми желимо боље нашој заједници у бољем Мостару. Кроз наше дјеловање желимо да покажемо да српска заједница може бити фактор стабилност, те својим просперитетним и конструктивним идејама покретачка снага обнове и изградње Мостара, бољег и љепшег за све", нагласио је Миливојевић.

Он је истакао да ће представници Листе "Остајте овдје – Заједно за наш Мостар" у својом дјеловању показати да неће бити само сервис Срба већ свих Мостараца који воле свој град.

"Желимо да сви у себи пронађемо оно најбоље и најпозитивније стављајући акценат на то да направимо Мостар као културни, туристички и административни центар на понос свих нас. Сигуран сам да ће након ових избора Мостар кренути ужурбаним процесом обнове и развоја, а на свима нама који будемо изабрани биће велика одговорност да тај посао обавимо најбоље што можемо", навео је Миливојевић.

На састанку српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и представника изборног штаба Листе "Остајте овдје – Заједно за наш Мостар" у који су окупљени мостарски одбори СНСД-а и СДС-а, те сва српска удружења, одржаном јуче у Мостару, усаглашено је да Миливојевић буде носилац листе на којој ће се окупити љекари, професори, студенти како би, први пут након рата, покушали прећи изборни праг.

Избори у Мостару нису одржани од 2008. године због дугогодишње немогућности да се постигне договор о измјенама изборних правила која су уз помоћ међународне заједнице коначно усаглашена и усвојена у Параламенту БиХ у јулу.

 

СРНА

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520