-->

ДРУГА ЛИГА РС: ГОСТИ СА ДЕВЕТОРИЦОМ ОДНИЈЕЛИ БОД ИЗ НЕВЕСИЊА

27 avgust 2017

 У 3. колу Друге лиге РС – исток Вележ и Младост одиграли су 1:1 и тако укњижили прве овосезонске бодове.  Гледаоци на Градском стадиону могли су да виде доста лијепих потеза, али и  детаља који не приличе најпопуларнијем спорту. На сву срећу ни три црвена картона нису нарушила односе међу играчима и управом два клуба.

Vel Mla 2

Највећи дио првог полувремена протекао је у доминацији Вележа. Ређале су се прилике,  Грубачић, Радуловић и Продановић погађали су оквир гола, али лопта није хтјела у мрежу. У 35. минуту догодио се спорни тренутак који је значајно трасирао даљи ток утакмице. Судија Ступић је голману гостију показао црвени картон  сматрајући да је руком играо ван шеснаестерца и тако спријечио Грубачића у изгледној прилици. Овом одлуком силно љути  Рогатичани вратили су морал већ послије неколико минута. Након корнера Мочевић је главом спровео лопту иза леђа Зуровца и  најавио узбудљиво друго полувријеме.

Vel Mla 3

Тек што је кренуо наставак Обрадовић непотребно омета извођење слободног ударца и потом лактом удара Радуловића, па је судија без икакве дилеме играчу Младости показао други жути картон  и пут у свлачионицу. У том теренутку је изгледало је да ће бројчано надмоћнији Вележ лако саломити ривала. Ипак, ови нефудбалски елементи као да су негативно утицали на Невесињце који никако нису успијевали да направе праву акцију. Гости су се солидно бранили, а Вележ  све до финиша није успијевао да откључа браву Младости. Судија Ступић је  након низа приговора црвени картон показао и тренеру гостију Славку Обреновићу.

Три минута прије краја Петковић је у свом стилу главом ухватио центаршут Шиљеговића и савладао резервног голмана Нешковића за поравнање резултата. Послије свих узбуђења обје екипе су подјелу бодова прихватиле као најправеднији исход сусрета.

Vel Mla 4

ВЕЛЕЖ – МЛАДОСТ (Р) 1:1 (0:1)

Градски стадион у Невесињу. Гледалаца: 150. Судија: Далибор Ступић (Требиње).Стријелци: 0:1 Мочевић у 43, 1:1 Петковић у 87. минуту. Жути картони: Шиљеговић (Вележ), Обрадовић, Тошовић, Урта (Младост). Црвени картони: Обрадовић, Јоловић (Младост).

ВЕЛЕЖ: Зуровац, Петковић, Шиљеговић, Продановић, Ковачевић, Братић, Радовић, Милидраг, Радуловић (Авдаловић), Грубачић (Драшковић), Грујичић.

МЛАДОСТ: Јоловић, Ј.Рајак, Миличевић, Живковић, М.Рајак, Обрадовић, Тошовић, Михајловић (Нешковић), Росић (Тадић), Мочевић, Урта.

Vel Mla 5

Vel Mla 6

Vel Mla 7

Vel Mla 8

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520