SJ TheDaily - шаблон joomla Форекс
-->

У НЕВЕСИЊУ ОДРЖАНА ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА САВЕЗА ЗА ПОБЈЕДУ

12 septembar 2018

Кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица поручио је вечерас у Невесињу да Републици Српској требају мир, стабилност и међународни углед.

−Да би то постигла треба јој Младен Иванић као српски члан Предсједништва БиХ и слободно правосуђе које је својим нерадом дозволило да високи функционери РС завршавају на црним листама –истакао је Говедарица на централној трибини Савеза за побједу.

Он је додао да су Херцеговци увијек били поносни и достојанствени и да, ако добије повјерење грађана, више никада неће дозволити да се дијеле.

SDS t3

Кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да вјерује у бољу Републику Српску из које људи неће одлазити него долазити.

−Да би РС вратили народу, борцима и омладини требају побиједити кандидати Савеза за побједу − нагласио је Иванић додајући да је посебно и важно да побиједи Вукота Говедарица за кога је рекао да је народни човјек и симбол другачијег начина функционисања политике у РС.

Носилац листе СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ из изборне јединице 3 Мирко Шаровић рекао је да постојећа власт за протеклих 12 година није обезбиједила пристојан живот у РС и да зато очекује промјене. Он је додао да је Херцеговина много дала за РС и да заслужује много више пажње власти.

SDS t6

Посланички кандидат СДС-а Јован Васиљевић је рекао да Херцеговина не смије бити запостављена и да њени ресурси морају бити у служби народа, а не за промоцију појединаца.

−Морамо направити услове да млади људи добију радна мјеста, а не да иду из РС−поручио је Васиљевић.

Кандидат ПДП-а за НС РС Бојан Граховац нагласио је да ће се борити за правду, достојанство и посао, а грађанима је поручио да без страха изађу на изборе и гласају по својој савјести.

Посланички кандидат НДП-а Бранислав Ђоговић подсјетио је на изборни слоган ове странке „Три корака за бољу будућност“ и изразио увјерење да окупљена коалиција може ријешити економске и социјалне проблеме у РС.

На трибини су говорили и носиоци изборних листа СДС-а и НДП-а за НС РС и изборне јединице девет Бранко Бутулија и Здравко Крсмановић.

SDSt4

SDS t1

 

JU Centar za informisanje i kulturu
Radio Nevesinje

Kontakt info

Nemanjića b.b.,88280 Nevesinje
Republika Srpska

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: nevradio@teol.net

ID PDV

Matični broj: 01805053
Rj.suda: RU-1-264-00
ID broj : 4401396050004
PDV broj: 401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520

Main Menu