-->

НЕВЕСИЊСКИ ОДБОР СОЦИЈАЛИСТА ОДРЖАО ИЗБОРНУ КОНФЕРЕНЦИЈУ

25 septembar 2017

Невесињски социјалисти вечерас су одржали Изборну конференцију којој су присуствовали највиши функционери странке, министри, посланици и коалициони партнери на локалном нивоу. Од укупно 113 конференцији је присуствовало 110  делегата који су једногласно изабрали нови Општински одбор од 19 чланова, те петочлани Надзорни одбор.

Подносећи извјештај о раду између двије изборне конференције предсједник Општинског одбора Огњен Куљић констатовао је да су невесињски социјалисти остварили добре резултате и на општим и локалним изборима.

– Резултати рада са коалиционим партнерима у првих десет мјесеци вршења локалне власти су видљиви, али треба наставити активности за привлачење инвеститора и отварање нових  радних мјеста како би се становништво задржало у Невесињу – истакао је Куљић.

Socijalisti IK 2

Лидер социјалиста Петар Ђокић похвалио је рад Општинског одбора у Невесињу констатујући да је један од најбољих у Републици Српској. Он је нагласио да је Социјалистичка партија увијек водила конзистентну политику и подржавала животне пројекте  који су били значајни за грађане. Ђокић је најавио велике инвестиције у енергетском сектору у Херцеговини вриједне близу двије милијарде марака, напомињући  да  увелико трају преговори са кинеским инвеститорима око изградње термоелектране „Гацко 2“, ХЕ „Дабар“ и ХЕ "Бук Бијела". Он је увјерен да ће ове инвестиције  препородити Херцеговину и прекинути одлив становништва. Ђокић је нагласио да су са коалиционим партнерима у Невесињу кренули у реализицају важних инфраструктурних пројеката који ће добити и подшку Владе РС.

Socijalisti IK 3

Предсједник Извшног одбора СП Слободан Протић рекао је да руководство партије  на наредним изборима очекује директни мандат из Херцеговине.Нагласио је да социјалисте краси професионализам и патриотизам.

Рад Изборне конференције поздравили су потпредсједник социјалиста Максим Скоко и начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић констатујући да коалиција функционише без икаквих примједби.

Socijalisti IK 4

 

ЈУ Центар за информисање и културу
Радио Невесиње

Kontakt info

Немањића бб,88280 Невесиње
Република Српска

Tel: 059 601 394, Fax: 059 601 455
E-mail: radionevesinje@hotmail.com

ID PDV

Матични број: 01805053
Рј. суда: RU-1-264-00
ИД број : 4401396050004

Žiro Računi

Рачун јавних прихода: 5520060001233609

Врста прихода: 722591

Буџетска организација:0069520